Mochi Kinako DIY 120g - Echigo
Opis
Skład: mąka ryżowa kleista, cukier, sól, glukoza, soja.
Sposób przygotowania: Włożyć mochi do miski i zalać wrzątkiem. Poczekać około 3 minut. wyjąć i posypać kinako. Mikrofalówka: Włożyć mochi do miski i zalać wodą. Włożyć do mikrofali na 1 minutę (500W). Patelnia: Włożyć mochi na olej i smażyć na średnim ogniu około 5-6 minut.
Wartości odżywcze w 100g:
BIAŁKO 4,3g, TŁUSZCZ 0,5g, WĘGLOWODANY 51,3g, SÓL 0,1g 227 kcal
!Ten produkt jest dostarczany przez różnych dystrybutorów. Wygląd zewnętrzny i informacja o produkcie może nieznacznie się różnić. Właściwa informacja jest rozmieszczona na etykiecie produktu!